L’home que crida…mai deixa de cridar…

Avui em sento com l'home que crida (inyuuu, t'estimu!) …
M'han fet ballar com una baldufa, m'he sentit petita, minúscula, m'han gastat el nom o potser ja l'han esborrat, m'han fet estar de morros durant tota la santa tarda des que he entrat per la porta de Gimeno, només escoltava el "fes", el "vine", el "porta", el "dóna", l'amunt, l'avall, el no parar… i a sobre sumant unes botes dolentes de 15 euros que he portat als peus tot el dia i que ara m'estan fent veure la padrina.

L'home que crida…mai deixa de cridar?

[@more@]

Quant a iuki

Sóc una persona a la que li agraden molt els somriures i sobretot, sobretot, els ulls. Penso que són una part del nostre cos que diu molt sobre nosaltres mateixos en qualsevol moment del dia. M\'encanta mirar-ne i trobar expressions que mai he vist... Observar-los, m\'ajuden a conéixer... La xocolata em té perduda i l\'addicció que últimament tinc a la coca-cola, acabarà amb mi! També tinc espai pel meu piano i les meves intentones de cançonetes, la lectura i per respirar. Què més podria dir de mi? la vida...? Tot són notes incandescents que exploten en forma de bombolles de colors.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

9 comentaris a l'entrada: L’home que crida…mai deixa de cridar…

 1. Alepsi diu:

  És que un cop que agafes la mania de cridar… crides per a tot… “t’estimooooooooooooooo” i fots un crit de ca l’ample… i clar, així no hi ha manera, que vas espantant al món… però com que hi estàs acostumat…. xDDDD

 2. Cristina diu:

  Ufff tots tenim dies d´aquests en què et sembla que no ets res gràcies als altres. A les feines passa això. Et fan anar de bòlid quan volen com una petita baldufa. Què bé ho has definit!!! Petons i bon cap de setmana!!!

 3. L'Avi diu:

  Ai, benvolguda Iukita, hi ha gent que els hi sembla que cridant tenen més autoritat i en realitat es converteixen en més energumens

 4. adagio diu:

  osti sembla k poti jaja xD

  k vagi mu be tot iuki! i k tal tot? xD

 5. lmewmon diu:

  L’home que crida…va començar a cridar despres d mirar-se al mirall?? xD

 6. iruNa diu:

  Hola bitxet!!!!
  Aquest home crida perquè se sent atrapat entre els quatre marges d’aquest vidre, crida perquè no sap com sortir-ne, crida perquè se sent sol, trist i desesperat, crida per demanar ajuda, perquè vol canviar i no sap com…
  però aquesta és una situació temporal, circumstancial… com totes les coses en aquesta vida. Així és que no pateixis, algun dia deixarà de cridar, però si li donem un cop de mà segur que serà més aviat!!
  (ostres, jo crec que aquesta imatge podria servir per fer psicoanàlisi no?)
  una abraçada mooooolt gran carinyo, i perdona per no haver estat tant al teu costat aquests ultims dies… t’estimo moooooltíssim eh?!

 7. iruNa diu:

  Ja,ja!!! Ostres fardatxo, el comentari era sense ànim d’ofendre eh?! No és pel dibuix en sí, que està prou bé (ara t’haig de fer una mica la pilota no?jeje) sinó per les interpretacions que se’n poden derivar, com per exemple la meva… que déu ni dó el que em vaig explaiar!!
  Apa, una abraçada molt forta a tots dos!!

 8. iruNa diu:

  Ja,ja!!! Ostres fardatxo, el comentari era sense ànim d’ofendre eh?! No és pel dibuix en sí, que està prou bé (ara t’haig de fer una mica la pilota no?jeje) sinó per les interpretacions que se’n poden derivar, com per exemple la meva… que déu ni dó el que em vaig explaiar!!
  Apa, una abraçada molt forta a tots dos!!

 9. http://www.jordansfitting.com

  nike air max
  air jordans
  air jordan 1
  air jordan 5
  air jordan 6
  air jordan 11
  air jordan 13
  nike air jordan
  air jordan shoes
  air jordans 2011
  sale air jordan
  air retro jordan
  cheap jordan shoes
  jordan air shoes

  http://www.jordansfitting.com

Els comentaris estan tancats.