Pictionary

Avui hem anat al le moon orange de Mollet a sopar, per la celebració d'un aniversari… (quina gràcia, aquest any fem el primer patito totes les del meu grup! ^^)
Coneixeu el 'sandwich and friends'? Doncs fan el mateix menjar: en comptes d'un sandwich, dos, amb patates i molt més barat. I està molt bo. Què més volem? Es veu que aquest lloc era una discoteca antigament, i ara s'ha transformat en un bar-sandwich-musical. Vaja, que hi anem força per què està molt bé :____
Aquest bar, a més, té la peculiaritat dels jocs de taula. En tenen forces i quan n'agafes un, doncs és un euro més. Avui ha estat el primer dia que hem jugat a alguna cosa. Volíem triar l'UNO, com a típic, però ens ha cridat més l'atenció el pictoniary mania…

Totes havíem jugat al pictionray normal i corrent, però aquest és molt més divertit. Hi ha diferents formes de joc: el dibuix normal, dibuixar a l'esquena del teu compay per què l'altre l'endevini, dibuixar amb els ulls tancats, fer el dibuix amb un company teu rotllo titella, conduir la mà d'un altre perquè faci el dibuix i dibuixar el que et diguin els altres amb formes. Certament les paraules són super xungues… hem intentat endevinar frases o paraules com 'con un palmo de nariz ', 'espacio en blanco', 'empresario agresivo', … !!!!!
La veritat és que és moooolt recomanable :______________

Gran auto-reflexió de la nit:
– Com dibuixes la 'carne de cerdo'? Ah… clar… dibuixant un cerdo…

M'encanta la meva imaginació x______D

[@more@]

M'ha anat molt bé aquest "despeje" perquè últimament a la feina estic un pèl incòmode amb la gent. No sé, potser sóc jo… aix. Però els mocs que em tiren algunes persones són força macus ¬¬'
El problema és que quan intento passar dels comentaris encara m'hi capfico més… encara que vulgui passar, m'afecten més del que voldria. Una merda, però menu… Demà, dissabte a Jaimen's.

Quant a iuki

Sóc una persona a la que li agraden molt els somriures i sobretot, sobretot, els ulls. Penso que són una part del nostre cos que diu molt sobre nosaltres mateixos en qualsevol moment del dia. M\'encanta mirar-ne i trobar expressions que mai he vist... Observar-los, m\'ajuden a conéixer... La xocolata em té perduda i l\'addicció que últimament tinc a la coca-cola, acabarà amb mi! També tinc espai pel meu piano i les meves intentones de cançonetes, la lectura i per respirar. Què més podria dir de mi? la vida...? Tot són notes incandescents que exploten en forma de bombolles de colors.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: Pictionary

  1. Nena, sembla que tinguis comissio del lloc aquest? Que es, un 3%?

  2. fardatxo diu:

    Ondia, jo a aquest no he jugat mai. Jo he jugat al Pictionary i al Dicciopinta, i val a dir que els companys de joc se’m rifen si juguem en grup. Però aquest Pictinary mania sembla molt més conceptual, més complicat i sobretot més divertit. Aviam si juguem 😉 Molts besitos bonica :*

  3. Pd40 diu:

    Buf, dibuixant sóc bastant desastre. He jugat alguna vegada al normal però… diguéssim que no tinc gaire traça :S

  4. En prenc nota, sempre m’ha agradat aquest joc.

  5. Em pregunto d’on treus la inspiració en la seva escriptura. Tens tota la genialitat.

Els comentaris estan tancats.