Pell…de gallina…

Deu ser que aquests dies estic més sensible… o potser no. En Yann Tiersen sempre m'ha fet somriure i que em posés molt nostàlgica, però quan he trobat això… Se m'ha posat la pell de gallina…
Un ole per l'artista.

[@more@]
No puc evitar que em plorin els ulls quan surt la seva dona i li fa un petó a la galta… l'expressió del record, l'escalfor dels llavis, l'adéu…

Quant a iuki

Sóc una persona a la que li agraden molt els somriures i sobretot, sobretot, els ulls. Penso que són una part del nostre cos que diu molt sobre nosaltres mateixos en qualsevol moment del dia. M\'encanta mirar-ne i trobar expressions que mai he vist... Observar-los, m\'ajuden a conéixer... La xocolata em té perduda i l\'addicció que últimament tinc a la coca-cola, acabarà amb mi! També tinc espai pel meu piano i les meves intentones de cançonetes, la lectura i per respirar. Què més podria dir de mi? la vida...? Tot són notes incandescents que exploten en forma de bombolles de colors.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Pell…de gallina…

  1. adagio diu:

    doncs sisi és molt molt maca la cançó i el curt animat molt guapoo

    vaa no plorisss que ahir va ser un dia desastre xD

    peto.net (k frik xD) iuki!

  2. Cristina diu:

    Molt maco i molt tendre. Aquesta música em porta bons records. Petonets guapa!

Els comentaris estan tancats.