Tu i jo

A vegades em fa por, la por. A vegades m'entristeix no tenir-te. A vegades, em transformo en millor persona quan estem junts. A vegades el teu somriure em fa ser feliç durant tot un dia. A vegades una abraçada teva em reconforta molt més que mil paraules mal dites. A vegades…
A vegades no. Sempre em fa por, la por, sempre em poso trista quan no et veig, sempre sóc millor persona si tu hi ets, sempre el teu somriure em fa feliç, sempre em reconforten les teves abraçades… Sempre t'estimo

Ho saps, oi? Que el teu oblit no s'apoderi mai de les meves paraules, mai.

[@more@]

Quant a iuki

Sóc una persona a la que li agraden molt els somriures i sobretot, sobretot, els ulls. Penso que són una part del nostre cos que diu molt sobre nosaltres mateixos en qualsevol moment del dia. M\'encanta mirar-ne i trobar expressions que mai he vist... Observar-los, m\'ajuden a conéixer... La xocolata em té perduda i l\'addicció que últimament tinc a la coca-cola, acabarà amb mi! També tinc espai pel meu piano i les meves intentones de cançonetes, la lectura i per respirar. Què més podria dir de mi? la vida...? Tot són notes incandescents que exploten en forma de bombolles de colors.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 comentaris a l'entrada: Tu i jo

 1. adagio diu:

  ei iuki! xD

  doncs tia quina sort que tens tu!, a mi no m passa això i segur que mola xD. percert fa temps que no the vist en viu xD
  petons wapa

 2. Jo de gran vull ser com el fardatxitu.

 3. iruNa diu:

  La por sempre és present, en qualsevol cosa que fem… i la gràcia és aprendre a conviure amb ella i a relativitzar la importància que li volguem donar.
  No deixes mai de sorprendre’m… no cal que et digui que m’encanta com escrius oi? La última frase és genial!!! Una abraçada i FINS DEMÀ!!!!

 4. Cristina diu:

  Molt maco això que dius. Que us duri mooooolt de temps guapa. A veure quan passo per can Gimeno.

 5. Farlopa diu:

  Eiiii Iukiiii en el fons et veig tant enamorada com els inicis endevant i que duri, una forta abraçada !!!!

 6. Aliiasa diu:

  A mi també em fa por la por i mira que tinc por… Aish, que maco i dificil que és l’amor.

Els comentaris estan tancats.