Loco-Roco

Quan llegiu aquest post, em podreu qualificar com a friki, d'una vegada per totes… Us sona el nom de Loco-Roco?

[@more@]

Loco-Roco és el nom d'un joc per la PSP (play station portable). A mitjans de gener, vaig tenir el capritxu de comprar-la… (per si encara no ho sabeu, sóc una viciada dels jocs!). I aquest joc va venir a parar a les meves mans a través d'un amic, que me'n va parlar. Tenia curiositat per què no vaig acabar d'entendre la seva explicació… i guaita, que me'l vaig emportar de l'fnac.

Els gràfics del joc són força infantils, com heu pogut veure en la imatge, i a l'hora de moure'l, només es fan servir tres botons: la L, la R i el botó rodó. El seu objectiu és guiar al nostre loco roco per entorns i móns plens de colors, fent-lo rodar i votar, tant per menjar una espècie de flors i créixer, com per matar als enemics. Tens puntuació per tantes flors menjades, pel temps i pels amics que trobes, els Mui-Mui.
Però el més divertit d'aquest joc, per mi, són les músiques que et trobes a cada pantalla. Si t'hi fixes, qui canta és, ni més ni menys que el propi personatge que portes. Si et quedes parat una estona sense fer res amb cap botó, la càmara de la pantalla s'aproparà al nostre amic esponjós i el veuràs cantar i saltar d'un cantó a l'altre.
Realment, us el recomano. No és un gran joc, però el poso a la llista dels especials.

Aquestes són algunes de les cançons…

Aquesta última és la que més m'agrada, je,je,je,je…

Quant a iuki

Sóc una persona a la que li agraden molt els somriures i sobretot, sobretot, els ulls. Penso que són una part del nostre cos que diu molt sobre nosaltres mateixos en qualsevol moment del dia. M\'encanta mirar-ne i trobar expressions que mai he vist... Observar-los, m\'ajuden a conéixer... La xocolata em té perduda i l\'addicció que últimament tinc a la coca-cola, acabarà amb mi! També tinc espai pel meu piano i les meves intentones de cançonetes, la lectura i per respirar. Què més podria dir de mi? la vida...? Tot són notes incandescents que exploten en forma de bombolles de colors.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: Loco-Roco

 1. Myrddin diu:

  Llamp de llamps, sí que és un rato freak tot això, sí… són enganxoses i repetitives a parts iguals.

  Freaks al poder!

 2. fardatxo diu:

  L’he vist en acció i és força friki, però està simpàtic 🙂 La cançó que m’agrada més és la segona, és rollo agent secret pilota gegant.

  Tot i això he de dir que la música és molt happy i tal, sobretot la tercera, però estic segur que t’estàs 48 hores escoltant-la sense parar i acabes en un centre comercial amb un subfusell d’assalt disparant a tort i a dret amb un somriure empalagós a la boca xD

  Besitus bonica meva :*

 3. Cristina diu:

  Ostres tu, quin riure. Semblen els barrufets amb aquestes veuetes,jejeje. Sort que jo tinc la nintendo ds que sino ja em veig jugant al loco roco,jejeje.

 4. gemminola diu:

  Eiiii m´encanta aquest joccc xD Es super mona la bola xD xD

 5. denke diu:

  I tant grannnnn joc per la PSP jejeje

Els comentaris estan tancats.