Chop suey

Feia massa dies que volia posar on va començar tot. L’origen de frikilandia, ara ja fa uns quants anys… (almenys l’origen de la meva frikilandia).
Aquest mític video és el que va fer que descobrís un nou món (allà fora…). I a arrel d’aquest video, vaig tenir la temporada chop suey, on aquesta cançó, no parava de sonar en tot el dia… Amb tots vosaltres, system of a down, presenta…

[@more@]

I aquí, el de debò : )

"I don’t think you trust,
In, my, self righteous suicide,
I, cry, when angels deserve to die, Die…"

Quant a iuki

Sóc una persona a la que li agraden molt els somriures i sobretot, sobretot, els ulls. Penso que són una part del nostre cos que diu molt sobre nosaltres mateixos en qualsevol moment del dia. M\'encanta mirar-ne i trobar expressions que mai he vist... Observar-los, m\'ajuden a conéixer... La xocolata em té perduda i l\'addicció que últimament tinc a la coca-cola, acabarà amb mi! També tinc espai pel meu piano i les meves intentones de cançonetes, la lectura i per respirar. Què més podria dir de mi? la vida...? Tot són notes incandescents que exploten en forma de bombolles de colors.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

10 comentaris a l'entrada: Chop suey

 1. fardatxo diu:

  ostres, que bo el dels dos frikis de dalt. M’ha recordat l’escena aquella de Wayne’s World, la del solo de guitarra de Bohemian Raphsody de Queen. Però he rigut molt amb aquest, no se pq però ja m’ho estava esperant… 🙂
  1 petonet guapa

 2. l'Avi.- diu:

  Iukita, veient aquests paios, he pensat que els podria enviar, fent el friki, a casa del meu ex-cunyat a recollir el “tratje” d’Armani…seria tot un cop d’efecte

 3. l'Avi.- diu:

  Iukita, veient aquests paios, he pensat que els podria enviar, fent el friki, a casa del meu ex-cunyat a recollir el “tratje” d’Armani…seria tot un cop d’efecte

 4. Farlopa diu:

  Molt bo, per fi m’he quedat sol hi he pogut sentir els dos yourtubes , francament ho feien molt be els dos de dalt, frikis pero originals !!!!

 5. Garf4 diu:

  No m’explico com no es van donar un cop de colze l’un a l’altre XDDDDDDD

 6. Jo no ho puc escoltar a la feina pero ja es veu que son frikies frikies.
  Vinga, salutacions al Gimix.

 7. Cristina diu:

  Que bonssss, jejeje:P

 8. erakkia diu:

  XD jo tb el vai veure en el seu temps aquet vidio! Mira que en deu fer de anys, potser 6 o així, dels principis de tenir internet a casa… que zumbats!

 9. Myrddin diu:

  Doncs ho fan força bé!! Quin parell!

 10. que en deu fer de anys, potser 6 o així, dels principis

Els comentaris estan tancats.