Caus…

Caus… lentament… sobre mi…
I res és nou, per què tot ho vam fer ahir…

Caus… sobre el meu melic….
I res és vell, per què de tot en vam sortir…

Cada paraula, cada sentiment apagat, foradat…
Cada mirada, somriure, és un ball invisible en l’anonimat…

Caus… cua de dimoni i àngel… sobre meu…
Caus, i res és vell ni nou, sinó que és diferent…

Caus, un ull fora i l’altre dins…
Un de ben gran i l’altre de ben xic…

Cada paraula, cada sentiment apagat, foradat…
Cada mirada, somriure, és un ball invisible en l’anonimat…

Però tu, caus….

[@more@]

Quant a iuki

Sóc una persona a la que li agraden molt els somriures i sobretot, sobretot, els ulls. Penso que són una part del nostre cos que diu molt sobre nosaltres mateixos en qualsevol moment del dia. M\'encanta mirar-ne i trobar expressions que mai he vist... Observar-los, m\'ajuden a conéixer... La xocolata em té perduda i l\'addicció que últimament tinc a la coca-cola, acabarà amb mi! També tinc espai pel meu piano i les meves intentones de cançonetes, la lectura i per respirar. Què més podria dir de mi? la vida...? Tot són notes incandescents que exploten en forma de bombolles de colors.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: Caus…

 1. Marc diu:

  Collons quin nivell! Jo que em pensava que després d’un any i mig mirant la cadena cultural franco-alemanya ARTE seria un tiu amb una cultura literaària indiscutible i ara me n’adono que per aquest camp encara coixeixo.
  Per cert, jo vaig fer COU amb un tiu que es deia Caus de Puig-Reig (Purreig) i que té una fàbrica d’embotits; últimament la meva mare compra molts productes Caus i estan força bé, sobretot el bull blanc.

 2. KAsh diu:

  Què crack iuki! A què et refereixes buscar-li el què?
  Crec que m’hauré de retirar de la blogosfera, hi ha massa level!! xDD És broma, jo seguiré amb les meves tonteries d sempre! mua!

 3. Aliiasa diu:

  Cau per es torn a a aixecar i segueix endevant que això és l’important. M’ha agradat molt.
  Petons!

 4. Laia diu:

  Nose si ja tu he dit però… m’encanta com escrius! 😀
  Has de tenir molta imaginació per escriure això.
  Simplement: És molt bonic.
  L’important no és caure i fer-se mal, sinó que després d’haver caigut tornis a aixecar-te 😀

 5. m’encanta com escrius

Els comentaris estan tancats.