Nosaltres mateixos?

Demà

seguirem

sent…

nosaltres mateixos?

[@more@]

Quant a iuki

Sóc una persona a la que li agraden molt els somriures i sobretot, sobretot, els ulls. Penso que són una part del nostre cos que diu molt sobre nosaltres mateixos en qualsevol moment del dia. M\'encanta mirar-ne i trobar expressions que mai he vist... Observar-los, m\'ajuden a conéixer... La xocolata em té perduda i l\'addicció que últimament tinc a la coca-cola, acabarà amb mi! També tinc espai pel meu piano i les meves intentones de cançonetes, la lectura i per respirar. Què més podria dir de mi? la vida...? Tot són notes incandescents que exploten en forma de bombolles de colors.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: Nosaltres mateixos?

 1. Laia diu:

  Clar q si, demà i demà passat i tots els dies, seguirem sent els mateixos que avui i fa uns dies. Ningú ens farà canviar per res del món. Nosaltres som com som i no ens hem de deixar influenciar per ningú

 2. LmeWMon diu:

  Si més no, avui ho haurem sigut.

  Una abraçada

 3. isnel diu:

  Sí, però saps què passa? Que el que ens envolta canvia i tot plegat esdevé aleshores una lluita contínua per no canviar nosaltres. No sé… És complicat…

 4. Nit diu:

  Si no canviéssim una miqueta cada dia, ja no seríem nosaltres mateixos. O seríem persones estancades, que encara és pitjor. El nostre jo canvia amb nosaltres, és així de simple i així de complex. Vaja, dic jo.

 5. Myrddin diu:

  Sempre soms eternament joves. Passaran els anys, s’arrugarà la pell, i seguirem joves per dins. Aquella essència mai es perd.

Els comentaris estan tancats.