gotes d’energia…

"petites grans gotes d’energia…"

[@more@]

Quant a iuki

Sóc una persona a la que li agraden molt els somriures i sobretot, sobretot, els ulls. Penso que són una part del nostre cos que diu molt sobre nosaltres mateixos en qualsevol moment del dia. M\'encanta mirar-ne i trobar expressions que mai he vist... Observar-los, m\'ajuden a conéixer... La xocolata em té perduda i l\'addicció que últimament tinc a la coca-cola, acabarà amb mi! També tinc espai pel meu piano i les meves intentones de cançonetes, la lectura i per respirar. Què més podria dir de mi? la vida...? Tot són notes incandescents que exploten en forma de bombolles de colors.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: gotes d’energia…

 1. Laia diu:

  jo vui gotes d’energiaaaa!!! que amb l’hospital vaig molt cansada :p.
  Felicitats pq? q es el teu aniversari????? si ho va ser. pos felicitats amb retraç XD.
  Dewww wapixximaaa

 2. Lluís diu:

  Encara que tard…. F E L I C I T A T S!
  jejeje. Nascuda al signe de balança, pas mal, per la part que em toca. Jo també vaig fer anys fa poc, el 23 😛 ens portem 4 anys 11 i 4 dies xDD (era facil de calcular jeje)… i si no mequivoco 😛
  Que els disfrutis molt! Ens veiem.

  Petons

Els comentaris estan tancats.